Orale seks

Het gerucht is hardnekkig dat hij kandidaat is voor het burgemeesterschap van Eindhoven. Gerucht ja, zoals er ook wat andere namen ronddwarrelen. Hijzelf spreekt hierover natuurlijk niet in de openbaarheid. Want dan kun je het wel schudden. Maar hij is nu toch in het nieuws, de PvdA-wethouder en loco-burgemeester van Nijmegen. Zelfs de beschaafdste krant van Nederland, dagblad Trouw, heeft het erover dat de bestuurder zich "in de fietsenstalling oraal heeft laten bevredigen" door een raadslid. Kijk, dààr gebeurt nog eens wat, in dat Nijmegen. En wij denken dat ze alleen maar de Vierdaagse hebben.
Even bij de nieuwsberichten op de site van de stad zelf gekeken, daar wordt geen melding gemaakt van het voorval. Het maakt veel los. De orale bevredigster zou een vrouwelijk VVD-raadslid zijn, da's dan toch weer mooi voor de stad: coalitie en oppositie treffen elkaar. Da's beter dan altijd dat geruzie. Toch?
In de Telegraaf wordt beweerd dat "het raadslid overigens ontkent dat zij de politica is die voor de locoburgemeester door de knieën is gegaan." Zij heeft het over een onbewezen gerucht. Dat zou dus betekenen dat er een ander raadslid samen met de loco in de Nijmeegse fietsenstalling is geweest en daar iets anders heeft gedaan dan een fiets stallen. Wie dan? Nou, de bewakingscamera's zouden het een en ander hebben vastgelegd, dus zo moeilijk moet dat nou ook weer niet zijn.
Het boeit me wel. Herinneringen gaan terug naar de fietsenstalling van mijn kostschool, waar gelukkig ook meisjes zaten. Camera's waren er niet, maar wel broeders die op en neer marcheerden om toezicht te houden. Wij hadden een grenzeloze solidariteit met elkaar. Als iemand met iemand wat in de fietsenstalling wilde doen dat helemaal niets met het stallen van fietsen te maken had, stonden er altijd twee anderen op de uitkijk. Daar kwam dus nooit iets naar buiten. Bij een fluisterend "Broeder in zicht" kwamen de twee vrolijk fluitend uit de stalling. Niet precies tegelijk natuurlijk, want dat zou opvallen.
Tsja, die bewakingscamera's in Nijmegen....maar goed hij schijnt dus kandidaat te zijn voor Eindhoven. En hij zou al eerder iets met een Randstad-meisje gehad hebben, waardoor hij een staatssecretaris-job in Den Haag zou hebben misgelopen. "Zou, zou, zou" . Blijft de vraag: ben je een slechte bestuurder als je pijpt of gepijpt wordt? Ik ga er 'ns over nadenken.

twee reacties

Minkita (URL) - 24-11-’07 14:36
Otto Maanzaad (URL) - 18-01-’08 11:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.