Inspiratieweekeinde

Kwens 't iedereen toe: een inspiratieweekeinde. Een erfenis van een jaar of twee coaching-zelfspiegeling-naar binnen kijken en nog veel meer bij het ITIP na een genadeloze burnout: onze intervisiegroep.
Jawel: vier vrouwen en één man. En die man, jawel, die ben ik.
Dit weekeinde hebben we ons gevijven teruggetrokken om met elkaar te praten, naar elkaar te luisteren, om elkaar te inspireren. 't Is niet na te vertellen en dat hoeft ook niet. Maar het is wel bijzonder: in de beschutting van de muren van een huisje in het door God en Alleman verlaten Burgh-Haamstede, hebben we naar elkaar geluisterd. Ieder zijn/haar eigen gedoe op tafel gelegd. En tussendoor twee hele mooie, lange wandelingen in de blakende zon door de duinen en langs het strand. Bijtanken heet dat. En hoe! Zou iedereen moeten kunnen en doen en durven. Maar dat moet je wel eerst zo'n groep vormen. En dàt hebben wij dus al gedaan...waardevol!

Eén reactie

jan (URL) - 19-11-’07 15:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.