En dan nu iets geheel anders....

Het roer gaat om. Nieuwe uitdagingen liggen klaar. En nu iets geheel anders: ik ga hele andere dingen doen bij mijn baas.
Voor de leken: we hebben twee programma-afdelingen, grofweg. De ene is nieuws en de andere heet varia. Zoals deze woorden al doen vermoeden houdt de ene afdeling zich bezig met het dagelijkse nieuws op televisie, internet en radio. Vele tientallen mensen werken zich dagelijks een slag in de rondte om dat nieuws bij ons publiek thuis te brengen. Alle andere programma's, die dus niet onder nieuws vallen noemen ze bij ons varia. Ook daar een club enthousiaste, gemotiveerde, creatieve mensen die er voor gaan. En dààr ga ik de komende tijd leiding aangeven. En dat lijkt me erg leuk. Nieuws is de backbone van zenders als de onze, maar met de andere programma's kun je je onderscheiden, kun je je publiek verrassen en kun je contact met je publiek zoeken. Kun je de zender 'neerzetten'. Dat ga ik dus doen. Inderdaad, iets heel anders en vooral hartstikke leuk !

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.