Ik ga niet

Angela gaat niet. En George uit Londen ook niet. JP twijfelt nog, net als Maxime. En ze twijfelen ook nog of Alex nou wèl of niet mag gaan en zo ja, welke visitekaartjes hij dan mag uitdelen. Die van Kroonprins der Nederlanden of die van het Internationaal Olympisch Comité? Ikzelf twijfel nog. Ga ik wel of ga ik niet? Heb twee keer strootje getrokken: één keer was het: ja, gaan en één keer: nee, niet gaan. Op sportief vlak mist de wereld niks als ik niet ga. Vroeger was ik in tal van sporten een ster. Zo was ik bijvoorbeeld wereldrecordhouder in het horden omlopen. Was?? Dat ben ik nog steeds, nog niemand heeft mijn record verbeterd. Qua gezelligheid is het natuurlijk jammer als ik niet opduik in Peking. Ook voor mijzelf. Ik was er al ooit en dat was heel bijzonder.
Ik denk dat JP en Maxime en Alex gewoon gaan. Mensenrechten of niet. Dan moet ik maar een daad stellen. IK GA NIET! Nou heb ik ook geen uitnodiging gekregen, dat maakt het wat makkelijker. Maar toch: IK GA NIET!!

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.