Eveline H.

Op straat vroeg een (blijkbaar) trouwe Donlog-lezer waarom ik nog niks over Eveline Herfkens heb geschreven. "Is wel echt een kwestie voor jou....." zei mijn fan. Ik keek mijn wenkbrauwen omhoog. 
Ok, ik gebruik mijn blog om me af en toe op te winden over dingen die volgens mij niet deugen. Maar dit? Wat is er nou werkelijk aan de hand?
Een sociaal-democratische Nederlandse dame krijgt een een topbaan bij de VN. In haar functieomschrijving staat dat ze de armoede op de wereld moet bestrijden. Ze krijgt een dijk van een salaris en daarnaast nog een kleine 300.000 euri van de Nederlandse regering zodat ze in Manhattan niet in een appartementje "met uitzicht op een muur" hoeft te wonen. En verder wil ze graag altijd business class blijven vliegen en een speciaal pasje zodat ze zich tussen de zelfbenoemde groten der aarde kan bewegen. Is dat nou alles? Iemand moet zich toch sterk maken voor de armoedebestrijding ?

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.