Ultieme partner

Ok ik ben er een beetje laat mee, maar toch het is zò belangrijk dat ik het niet kan laten rusten. 'Lands Gezond-Verstand-krant bracht het prominent: Kunstenaar ultieme partner. Vraag 2200 vrouwen wat voor vent ze willen en de meerderheid zegt: kunstenaar. Want die zijn leuk, creatief en intelligent en nog meer. Maar, journalisten staan -godzijdank- ook in de top vijf. Samen met architecten, piloten en zakenmensen. Deurwaarders en ICT-ers hebben pech, tenminste als het aan de 2200 ondervraagde vrouwen ligt. Die kwalificeren hen als saai. Zo, is de wereld tenminste weer even helder ingedeeld. Deurwaarders en ICT-ers, niet getreurd, ga eens shoppen bij die andere vrouwen die niet aan het onderzoek hebben meegedaan. Tsja en over de populariteitsplek van journalisten in de top vijf ? Ik geloof lang niet alle onderzoeken, maar hier kan ik ècht geen speld tussenkrijgen. Wie wel ? 

A propos: wie het hele verhaal wil lezen, hij/zij klikke HIER en lees dan vooral de talloze reacties, die zijn leuker dan het verhaal.

drie reacties

Chantal (URL) - 11-09-’05 13:58
jan (URL) - 12-09-’05 21:12
Au3 - 14-09-’05 14:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.