Harde actie!!

Webloggers aller landen, verenigt u! We moeten een daad stellen! De straat op! Met spandoeken! Actie! Harde actie! We pikken het niet. Dit plukte ik van het Wereld Wijde Web: 

Geringe rol weblogs voor meningsvorming
Weblogs spelen vooralsnog nauwelijks een rol als het gaat om meningsvorming bij de gemiddelde Nederlander. Dat blijkt uit "online kwalitatief" onderzoek van Dotwise onder 278 personen van 18 t/m 55 jaar. Men hecht meer waarde aan sites en nieuwsbrieven van dagbladen, nieuwsrubrieken en consumentenorganisaties. Belangrijkste kritiek: weblogs zijn lang niet altijd up-to-date en de informatie is vaak al op andere manieren in het nieuws geweest zonder wezenlijke toegevoegde waarde.

 Zitten we dààrvoor met zijn allen op zolderkamertjes of aan eettafels ons suf te denken en te schrijven? Gooien we dààrvoor onze diepe ontboezemingen meer of minder op straat? Wij webloggers hebben de wereld wat te vertellen. Maar de wereld snapt het blijkbaar niet. Er wordt een actiecomité gevormd, dat het gevecht aangaat. We zitten te denken aan een petitie, aan de Koningin of aan Jan Peter B. Andere ideeën ?

drie reacties

Tim (URL) - 10-09-’05 11:29
Chantal (URL) - 11-09-’05 13:58
jan (URL) - 12-09-’05 21:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.