Kiezen, niet kiezen

Het leven is kiezen, luidt het adagium. Klopt soms niet, soms hèb je geen keuze of valt er niet te kiezen omdat anderen dat voor je doen. Weblog schrijven is ook kiezen: waar wil k het vandaag over hebben? Dat lukt deze keer ook niet, want weinig tijd vanwege de verjaardag van degene die mij het allerdierbaarste is: mijn zoon. En zeg nou zelf, als jij moest kiezen uit al de onderwerpen van deze dagen:

+ Tapegate: Justitie en politie zetten op mijn werk de tent op zijn kop, op zoek naar banden. De interne saamhorigheid heeft er in elk geval een turbo-shot door gekregen.

+ Leuke buren die een stapel VHS-jes op de vensterbank hebben liggen met een briefje "Ruw" erop.

+ Lezers van het Brabants Dagblad die (56%) vinden dat we in zulke gevallen materiaal moeten afgeven, als het er zou zijn.

+ Een prachtmiddag bij een bijna 100-jarige vrouw in Utrecht die ik mocht interviewen. Het gesprek begon -stel je voor- met haar herinneringen aan een schuddend bed tijdens.....de eerste wereldoorlog.

+ Staatsecretaris Cees v.d. Knaap van Defensie wil dat ministers en staatssecretarissen voortaan weer met 'excellentie' worden aangesproken. Kijk dàt is tenminste een standpunt en getuigt ook van realiteitszin, want 'excellent' staat voor uitmuntend. En je kunt veel van ons kabinet zeggen, maar....

Eén reactie

Tim (URL) - 16-04-’05 14:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.