Pers/Justitie/Politie

Het is altijd een leuke combinatie: pers, politie, justitie. De afgelopen dagen veel gedoe omdat justitie bij Omroep Brabant bandjes wilde halen die niet waren uitgezonden. En die geven we nu eenmaal nooit uit handen. Punt uit. Veel aan de telefoon gezeten vandaag: media, collega's, vakbonden en met collega's gesproken die wel erg stevig door de autoriteiten werden aangepakt. Hier en daar werd het ervaren als pure intimidatie. De mooiste reactie kreeg ik via mijn handy toen ik thuis voor de deur stond. Zomar een luisteraar/kijker: "Meneer Donders, ik heb respect voor jullie standvastigheid. Hou vol!! Laat je niet kisten. Rug rechthouden." Dat zijn de mooiste. Ik hem beloofd dat we met zijn alle onze ruggen recht houden.

Over de hufterigheid en horgerigheid waarmee sommige justitie-mensen mijn collega's hebben benaderd, wil ik het hier niet hebben. Ik was er niet bij, maar -naar wat ik hoorde- moeten ze vrij grof geweest zijn. Dat betekent dus dat ze hun "ik doe ook maar gewoon mijn werk" niet kunnen scheiden van hun eigen egootjes. Daar zijn cursussen voor heren.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.