Oranje

Tja, Oranje. Vanmorgen het live-verslag van de training gezien ? Engbers bakte er niks van. En Smeets hem maar voeren vanuit de studio. Er zat wat publiek op de tribune. Applaus bij elke speler die binnenkwam. Extra applaus voor Arjan Robben. En toen kwam Advocaat in zijn trainingspak dat van hem zo'n klein gewoon burgermannetje maakt dat op zaterdagmiddag boodschappen doet met de Datsun en waarbij je dan niet verbaasd bent dat zijn vrouw naast hem hetzelfde trainingspak draagt.

Engbers en Smeets wilden het anders, maar er zaten ook mensen op de tribune die riepen: "Dick, het kan nog!" En zo is het. Ik wil dat truttige Oranje bolletje nog niet van mijn antenne halen. Het kan nog, zij het dat Oranje daarbij voor een groot gedeelte afhankelijk is van anderen. En dat maakt het ook weer lekker spannend. Ik ben in de war. Ik zat gisteravond te juichen bij het derde doelpunt van de Tsjechen....waarom? Omdat ik vond dat ze zò ongelofelijk hard werkten.....maar ik heb geen verstand van sport. Ben trouwens erg benieuwd, we aten gisteren met vrienden bij andere vrienden. Asperges....mmmm...waarschijnlijk voor het laatst dit seizoen. Vertelt vriend F. dat zijn vader vandaag -gisteren dus- in alle vroegte naar Portugal is vertrokken met zijn kleinzoon. Die laatste had twee kaartjes voor De Wedstrijd plus een vlucht heen en terug gewonnen. Kleinzoon en opa zijn dus samen binnen 24 uur op en neer geweest naar Portugal. Niks bijzonders? Opa is 89 ! 

twee reacties

Tim (URL) - 20-06-’04 16:54
jan (URL) - 21-06-’04 22:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.