Laatste kans

We hebben vandaag onze boodschappen in Oisterwijk gedaan. Weer eens wat anders. Waarom? Omdat we Oisterwijk Sculptuur nog niet gezien hadden. Een openlucht tentoonstelling van sculpturen, voornamelijk aan de Lind, de hoofdstraat van Oisterwijk. Morgen is de laatste dag, dus laatste kans!

Advies aan eenieder die dit leest: gaat dat zien! Prachtige beelden. Hieronder een exemplaar, niet representatief, want er zijn heel veel verschillende stijlen, vormen en materialen. De foto is gemaakt met mijn telefoon (ja, ik telefoneer soms ook met mijn camera, welkom in de Wondere Wereld der Techniek). Koningin heet het dit sculptuur. Als ik Willem-Alexander was zou ik me even vrijmaken van dochter, vrouw en het managen van Het Water, ik naar Oisterwijk gaan om het te kopen voor mijn moeder. Zijn moeder dus. Per slot van rekening kon De Prins ook zomaar even op en neer naar Onze Jongens te Irak. Maar ik ben WA en niet en mijn moeder is de Koningin niet.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.