Komt snel zien!!

We hebben (bijna) een nieuwe Heuvel in onze stad. Bijna, want hij moet nog geopend worden door een autoriteit. Willem II zijn sokkel staat er al. Hijzelf moet er nog opgetakeld worden. En dan gaan er ook nog fonteinen spuiten, maar dat zal wel pas bij de opening zijn. Er staan ook drie lindebomen, knus bij elkaar. Loten van de oude tiliander die daar godsgruwelijk lang stond en waar Tilburg om weende toen ie weg moest.
Maar kom snel kijken, want als het klaar is komt de kritiek en voor je het weet worden er weer nieuwe plannen bedacht en (meestal na geruime tijd) uitgevoerd. Vanmiddag zaten e terassen voor het eerst vol. Want zo is mijn stad wel: als er iets nieuws is, als er iets gebeurt, dan lopen we uit. Met zijn allen. Ik ben wel benieuwd wanneer de eerste horecaboer moppert. Want het serverend personeel moet verder lopen en twee treden nemen. Steeds opnieuw, bij elk kopje koffie, bij elk pilsje. Wedden dat daarover iemand gaat zeuren?

Eén reactie

jan (E-mail ) (URL) - 10-05-’09 19:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.