Olympics in Brabo-land?

Vandaag had ik het weer. Ik moest even het rekenmachien erbij halen. 2028 - 1954= 74. Ik kwam erop omdat op de site van Omroep Brabant de vraag werd gesteld of ik het leuk zou vinden als de Olympics in 2028 naar Nederlane (en dus naar Brabant)zouden komen. Niet gehinderd door gedachten over schending van mensenrechten, gebrek aan persvrijheid dan wel gebrek aan vrijheid van meningsuiting heb ik enthousiast: "Ja" ingevuld. Ik ben in de minderheid. Kijk maar:

Reacties Vraag van Vandaag

Er gaan steeds meer stemmen op om de Olympische Spelen van 2028 naar Nederland te halen. Is dit volgens jou een goed idee?

Ja, het lijkt me leuk als de olympiade naar Nederland komt


Nee


Aantal stemmen: 407

Waarom eigenlijk "nee"? Zelfs ik zat vanmorgen in mijn vuisten te knijpen toen onze waterpolovrouwen wonnen van Italië en toen onze lichte twee vrouwen met hun kano goud haalden. Jazelfs ik, want ik heb het niet zo met water.

We hebben er thuis discussies over: kun je het genieten van de sporters los zien van de situatie eromheen? Ik ben eerlijk: als we winnen ben ik wel blij. Los van dat er in het land waar de spelen nu zijn, heeeeeeel erg veel mis is. Ik ben er een paar keer geweest als journalist, een beetje weet ik hoe het is.
Maar goed: 2028 de Olympics in the Netherlands. Dan ben ik dus 74, als ik dan nog leef. Dus, zelf deelnemen zit er sowieso niet meer in. Misschien ergens een keer op een tribune? Het is wel ver weg, twintig jaar. Maar de meerderheid zegt nu "nee" op onze site. Dus misschien gebeurt er wel helemaal niks.....stemmen? Ga naar deze site en scroll een beetje naar onderen....

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.