Oplettende burger

Teveel Tatorts gezien? Baantje kan niet, want die zie ik nooit. Op mijn dagelijkse hondenuitlaat route ligt de oude waterzuivering. Niet meer als zodanig in gebruik. Het is nu een soort van overloop, voor het geval Tilburg onder water staat en de andere zuivering het niet meer aan kan. Verder is er in de zomer van alles op cultrureel gebied te doen. Altijd wel bijzonder in die rustige omgeving van bassins en grote rietvelden, met in een hoekje de overblijfselen van Kasteel Moerenburg dat een aantal onverlaten ooit heeft gesloopt.
Enfin, elke dag dus minstens twee keer langs de waterzuivering (de oudste in zijn soort van Nederland trouwens). Bij de poort - afgesloten met een in een rood gepakt kettingslot- staan al bijna twee weken twee fietsen. Omafietsen. In prima staat. Er staat wel vaker ergens een fiets van iemand die verder gaat wandelen, danwel joggen. Maar deze twee staan er al lang en zijn niet van hun plaats geweest. Teveel Tatort gezien? Zou er iets aan de hand zijn...? Dagenlang getwijfeld. Vanmorgen toch maar even de politie gebeld. Tsja...meneer, ik zal het doorgeven. Wij kunnen daar ook niet zomaar gaan kijken, dan hebben we een bevel van de rechter nodig. Nou ja, misschien is het niks. Ik heb mijn burgerplicht gedaan.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.