Condoleance Top 10 !

Soms lees je berichten in de krant waarop elk, al dan niet cynisch, commentaar geheel en al overbodig is. Uit de Telegraaf van gisteren:

Wijlen Jos Brink

leidt top 10 van

condoleances

Van onze correspondent

 
 
AMSTERDAM, zaterdag
       De nabestaanden van de overleden tv-coryfee Jos Brink hebben het afgelopen jaar verreweg de meeste onlinecondoleances ontvangen.
        Dat blijkt uit de ’condoleancetop 10’ over het afgelopen jaar. Onder de noemer ’Het medeleven van 2007’ is een overzicht gemaakt van het aantal condoleances dat via internet binnenkwam op de website www.condoleance.nl.
       Jos Brink ’klopte’ met 2047 condoleances majoor Bosshardt, voor wie 1852 sympathiebetuigingen binnenkwamen. Op de derde plaats in het overzicht staat de onverwacht overleden acteur Roef Ragas (1637 condoleances).
 In de top 10 staan vier militairen die zijn gesneuveld tijdens de missie in Oeroezgan, van wie Tim Hoogland uit het Twentse Vroomshoop op een vierde plaats staat.
       Hij wordt overigens op de voet gevolgd door de onlangs overleden zanger Arne Jansen. Jan Wolkers is slechts op een achtste plek terug te vinden.
       

 
     

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.