Exclusief Armand

Verdomme, geen camera bij me en geen mobieltje.
Zondagmiddag, onderweg van Hamburg naar huis. Radio2: "Ben ik te min..." van Armand. Voor ons een begrip. Voor mijn Hamburgster niet.
"Armand? Ben ik te min? Nooit van gehoord." Tsja als je pas zestien jaar in Nederland woont zou dat best weleens kunnen.
Zondavond, wandeling met de hond. Wie zit in een tent aan het kanaal? Juist: de heer Herman van Loenhout uit Eindhoven, beter bekend als Armand van "Ben ik te min..."
Als ik hem vertel dat mijn levenspartner ZIJN lied niet kent, kijkt hij glazig, want iedereen kent het toch? (ok, de glazige blik kwam ook een beetje vanwege het kanon van een joint die hij rookte). Als hij hoort dat ze Duits is, kijkt hij haar aan en zegt: "Dan doe ik de Duitse versie voor jou"
En zo kon het gebeuren: een concert van één persoon voor één persoon, in een lege tent aan het kanaal in Tilburg:  Bin ich zu gering, bin ich zu gering weil deine Eltern mehr Knete haben als meine? Bin ich zu gering weil dein Vater ein grossere Schlitten hat als meine.... 
Ontroerend hè?

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.