Verminnen

Wauw! Het Koningstheater in Den Bosch. "Ik kon verdomme den Bosch niet vinden met mijne GPS!" mopperde Johan Verminnen gisteravond op het podium. Na enig gewurm ontdekte hij dat het "apostrof, s, streepje, grote h" moest zijn. Het is gelukt, want hij stond er gisteravond (en vanavond: "Den Bosch, pas op want er zijn vanavond zes Belgen in de stad!").
Wat een man, wat een concert. In de heerlijke intimiteit van het leukste theater van Brabant, met drie klassemuzikanten. Liedje-praatje-liedje. Als ik dat zo opshrijf klinkt het naar niemandalletjes, maar dat niet dus. Verminnen heeft de wereld wat te vertellen. Hij zing letterlijk uit volle borst, maar ook enorm ingetogen. Hij maakt plezier met zijn muzikanten: ze hebben er allemaal zin in. En, hij heeft prachtige pretogen. Het is een oud woord, maar toch maar: schalks, Johan Verminnen maakt schalks oogcontact met zijn publiek. Hij geeft je het gevoel dat hij echt blij is dat je d'r bent en sluit een verbomd met iedereen in zaal en op het podium. Heerlijke man....

Eén reactie

Minkita (URL) - 05-12-’06 20:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.