Vrolijk

En? Al gesmolten? Opgelost? Gebraden? Vandaag wordt het heel warm, dus zuinig aan met bewegen en doen. Daarom maak ik me er hier vandaag ook maar met een Jantje van Leiden vanaf. Wel een leuk Jantje van Leiden, dat ik kreeg van een collega: een leuke link.
Drie jaar geleden gaf de Amerikaaan Matt Harding zijn baan als gamedesigner in Brisbane, Australië op om met het geld dat hij gespaard had de wereld rond te reizen. Om zijn familie en vrienden op de hoogte te houden waar hij was, maakte hij de site www.wherethehellismatt.com

www.wherethehellismatt.com




Na een aantal maanden gereisd te hebben bracht een reisgenoot hem op een uniek idee: maak een dansje op verschillende plekken in de wereld en leg dit op videocamera vast. Na 1,5 jaar door alle continenten gereisd te hebben plaatste Matt zijn filmpje, begeleid met muziek van Deep Forest "Sweet Lullaby", op zijn site.
Een kauwgom fabrikant "Stride Gum" zag het filmpje van Matt. Ze boden hem aan om nog een wereldreis te maken op hun kosten. Begin 2006 vertrok Matt voor een reis van 6 maanden. Een half jaar later had hij 39 landen en alle 7 continenten bezocht! Velen zijn geinspireerd geraakt door Matt en hebben tientallen gelijksoortige video’s gemaakt: Where the hell is Jesus?, Where the hell is Predator? en Where The Hell Is Henk?.
De videoclip is o.a. vertoond in verscheidene Amerikaanse TV shows: Good Morning America en The Ellen DeGeneres Show.
Klik op de link en ga lekker achterover zitten, je wordt er vrolijk van....wedden??

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.