Vaders en zonen

Heb van mijn vader een paar dingen overgenomen waar ik niet blij mee ben. Maar daar wil ik het hier en nu niet over hebben. Heb ook van hem geleerd dat je, waar je ook bent, alles moet proberen als het om eten gaat. En dat heb ik ook. Daarom heb ik slangen in Peking gegeten, hondenvlees in Nanjing en vage vleesballen op straat, van een verkoper die ook tweedehands kuntsgebitten verkocht, in Jaipur in India. Wie niet probeert...dat geldt voor eten en nog voor veel meer dingen in het leven. Ik heb een zoon die net zo nieuwsgierig is als ik. Vanavond hebben zijn we met zicht op de zee en met aangepast gereedschap de volgende zeevruchten te lijf gegaan
La praire, la palourde, la langoustine, driedubbele porti huitre creuse, le bouquet breton, le tourteau, l´araignee de mer en le bigorneau. We twijfelden even of het genoeg zou zijn, maar de dubele portie oesters maakte het goed. We hebben het uitpulken en de buit samen verdeeld. Jezus, wat is dat lekker. En wat is het heerlijk om te zien dat hij het ook lekker vindt. We gaan nog een keer terug deze vakantie, hebben we afgesproken.

Eén reactie

Tim (URL) - 15-07-’06 09:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.