Ayaan en Hans

Zo, dat was weer eens even een ouderwets partijtje moddervechten! Zonder modder, helaas. Maar met woorden. Ayaan en Hans. Zou ze trouwens best wel eens letterlijk willen zien moddervechten. Zij met haar mooie bruine huid, hij met waarschijnlijk hier en daar wat handige handvatten. Of discrimineer ik nu? Voor velen is Hans inmiddels prehistorisch, een raar orakel dat veel roept en weinig doet. Maar wij, die hen live in de politiek hebben meegemaakt, wisten dat al. Met name dat veel roepen, de juiste dingen op het juiste moment in het juiste klimaat: de Grote Pim moet het van hem hebben afgekeken.

Maar in het moddergevecht van afgelopen week waag ik het toch om te kiezen voor het Orakel uit Diever. Over de inhoud wil ik het niets eens hebben, maar wel over de toon en de sfeer. Ik ben het geschreeuw van Ayaan een beetje moe. Veel opvattingen deel ik met haar, maar dat kun je ook normaal en met respect overbrengen. Of is het inmiddels wet dat het dan niet meer aankomt? Ik geloof er helemaal niks van.... Overigens hoop ik nou ook weer niet dat het Geachte Partijlid uit Diever ècht weer een zichtbare hoofdrol gaat spelen in 's Lands politiek. Als we niet oppassen komt Dries van Agt dan ook nog terug van de Gazastrook en dat gaat wel èrg ver....

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.