Geniet maar drink met maten!

Soms kom ik nog dingen op het Wereld Wijde Web tegen waarvan ik denk: Kaniewaarzijn. Via een stukkie over Google en blogs op www.villamedia.nl, landde ik op www.telegraaf.nl en vandaar kwam ik op http://blogsearch.google.com. Om vervolgens te kijken of mijn blog daar ook makkelijk te vinden is. Nee dus, heeft iets met plings te maken, wat dat dan ook mogen zijn. Ik kwam op http://donlog.blogspot.com en daar stuitte ik toevallig op de site die ik bedoel met 'Kaniewaarzijn'. Een site met als slogan 'Geniet, maar drink met maten!'die dagelijks de bierprijzen van 's Lands supermarkten scant en vaststelt waar welk kratje het goedkoopst is. De die-hearts kunnen -echt waar- ook dagelijks via SMS een berichtje krijgen over de aanbieding van de dag. Vandaag is de aanbieding van de week:

 

 

Aanbieding van de week
(12/09 - 18/09)

 2 kratjes Brand (12 flesjes)
5.99 bij de Super de Boer!

Geloven of niet geloven ? Kijk maar op http://www.goedkoopbier.nl en voeg hem eventueel toe aan je favorieten. Toepasselijk staan er ook tips tegen een kater, zoals deze: drink voor je gaat slapen een liter melk en als je opstaat een liter cola. Neem tijdens het cola drinken ook nog eens 400 mg ibuprofen in, dan ben je er in no-time overheen!

vier reacties

Chantal (URL) - 15-09-’05 10:46
floyd (E-mail ) (URL) - 15-03-’06 22:37
eddy (E-mail ) (URL) - 23-03-’06 07:24
dijkstra (E-mail ) (URL) - 30-06-’08 18:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.