Genant ?

Een van de mooie dingen van ons werk is dat je sms tegen bijzondere berichten oploopt:

De politierechter in Breda heeft een man veroordeeld die had gedreigd naaktfoto’s van zijn ex te verspreiden, als hij zijn invalidenparkeerkaart niet van haar terug zou krijgen. De verdachte uit Drunen had al van alles geprobeerd om zijn kaart na de scheiding terug te krijgen maar niets hielp. Daarom schreef de man een brief aan zijn ex-vrouw waarin hij dreigde naaktfoto’s, uit de tijd dat ze nog getrouwd waren, naar kennissen, de buren, de sportschool en haar werk te sturen. De man uit Drunen heeft erkend dat het ‘gênant’ was. Hij kreeg 20 uur werkstraf en twee weken voorwaardelijk.

Bij zo'n bericht probeer ik me voor te stellen hoe dat nou zo gaat. Verliefd, verloofd, getrouwd. Seks. Spannende seks. Steeds een stapje verder: "Zal ik eens foto's maken...." En dan jaren later: de vlam is uit, uit elkaar, ruzie. Alles geregeld behalve die vermaledijde parkeerkaart. Ieder woont weer op zichzelf en bij het overhuizen vindt hij de foto's van toen.....als ik nou eens....

Eén reactie

Chantal (URL) - 11-08-’05 12:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.