Bingo

Bericht op de website van Omroep Brabant:  DEN HAAG - De Staatsloterij-hoofdprijs van twintig miljoen euro is in Brabant gevallen. Volgens een woordvoerder is het lot niet gekocht bij een officieel verkooppunt, maar heeft de winnaar een abonnement op de Staatsloterij. Wie de prijs heeft gewonnen, is niet bekendgemaakt. Hetzelfde geldt voor de plaats waar de prijs is gewonnen. De winnaar zelf wist van niets. Hij hoorde het begin deze week van een medewerker van de Staatsloterij.

Shit. We hadden het geheim willen houden. Ok, een paar mensen moeten het gemerkt hebben, ondanks dat ik het probeerde te verbergen. Wij zijn het. We hebben besloten het low key te houden. Dus: geen groot feest. Geen dikke auto. Ons huis blijft ons huis. En de Twingo blijft onze tweede auto. Misschien kopen we nu die multigekleurde bank die we al zo lang mooi vonden en laten we een electricien de buitenlamp repareren, maar verder niks bijzonders. We geven wat weg, hier en daar. Maar het streven is wel dat we daarna vijftien miljoen -minimaal- overhouden. Sportauto? Hoeft niet. Stoppen met werken? Nee, hoor, er is nog zoveel te doen en er zijn zoveel leuke mensen om het mee samen te doen. Wat we wel doen, is het abonnement op de Staatsloterij opzeggen. Dat is nu niet meer nodig. Stel je voor dat we nòg een keer winnen......

Eén reactie

Noud (E-mail ) (URL) - 09-01-’05 11:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.