Lijkenpikster

Ik had en heb niks met Theo van Gogh. En dat verandert niet, nu hij "afgeslacht" is. Ik heb en had niks met Connie Palmen. Ik had en heb iets met Ischa Meijer. Palmen ook. En toen Meijer dood ging, gooide Palmen allerlei boeken en geschriften de markt op. Thema: haar dode vriend/man/minnaar Ischa. Ik vond dat onsmakelijk. Bovendien kan ze niet schrijven. Vandaag haalde ik mijn gelijk: ze deugt niet. In NRC Handelsblad een in het oog springende advertentie voor een boek dat al even bij de boekhandel ligt: "Een kleine filosofie van de moord." Misschien best een leuk boek -hoewel, van iemand die niet kan schrijven????- maar walgelijk om daar nu extra mee te adverteren. Palmen moet blijkbaar scoren via de doden...

Toneelgezelschap Jonghollandia heeft eieren voor zijn geld gekozen. Een voorstelling moest "Killing Berlusconi" heten. Maar vanwege de dreiging van "achthonderd advocaten" van de president-directeur-eigenaar van Italië, hebben ze er maar "Everybody voor Berlusconi" van gemaakt. Tja, je moet tegenwoordig voorzichtig zijn.

Treurnis bij John Fentener van Vlissingen. Vorig jaar stond hij nog 3. Dit jaar 7, op de lijst van de rijkste Nederlanders. Hij heeft slechts 1,6 miljard euro. Gottegot wat een ellende in de wereld tegenwoordig. Maar gelukkig meldt 's lands grootste grutter dat de Alladin poppenkastpoppen worden bijgemaakt, dus "bewaar de couponnen goed". Komt het uiteindelijk toch allemaal nog goed in ons fijne, tolerante, evenwichtige landje.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.