Hartenvrouw

Nannie woont bij ons in de buurt. We zien haar weleens op feestjes. Ze opent half oktober een zaak in Tilburg. Alleen de naam al: "Hartenvrouw". Ze gaat daar de betere gebruikte kleding verkopen. Wie kent het niet: je koopt wat duurs en moois, je hebt het drie keer aan en het blijft daarna in de kast hangen. Bij Hartenvrouw lever je die kleren in. Naar verwachting komen er dan andere vrouwen die die mooie stukken kopen. Ik dacht, dat kun je dan ook met mannenmode doen (niet dat ik aan mannenmode doe trouwens). Maar dat is niet zo. Mannen kopen kleren, soms ook dure dingen. Maar die denken er niet over na dat het op een bepaald moment niet meer zo past of lekker zit of niet meer staat of 'uit' is. Mannen dragen het gewoon af, want: "ik heb er voor betaald"....dus een mannelijke versie van Hartenvrouw is gedoemd te mislukken. Wij kennen het begrip "miskoop" niet zo goed, net zo min als "spijt van een aankoop". Toch ?

Ok, Nannie, je mag even reclame maken:

Hartenvrouw is een kledingzaak voor inbreng en verkoop van best second fashion:
eigentijdse, (niet of nauwelijks) gedragen kleding voor de modebewuste vrouw; smetteloze kwaliteitskleding van alle betere merken.

Bij ons vindt u merken als Part Two, Mexx, Cora Kemperman, Kenzo, DonnaKaran, Diesel, Indian Rose, Dries van Noten en veel andere interessante merkkleding.

Met een ruime keus uit trendy en sportief, zakelijk en chic, avond- en feestkleding.

In alle maten en voor alle leeftijden.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.