Sokken

Zwarte sokken. Als ik in Amsterdam op het Waterlooplein ben, koop ik altijd een pak met een stuk of wat paren. En hoe we het ook wenden of keren: er blijven na verloop van tijd altijd eenlingen over. Ik weet dat iedereen dat heeft. Ik weet ook dat niemand weet hoe het komt. Het is gewoon één van de dingen van het leven, net als ziek zijn en streven: verdwijnende sokken. Er moet iets of iemand achter zitten. Een organisatie of zo, mensen die er belang bij hebben of die genieten van leedvermaak. Ik persoonlijk gok op de sokkenindustrie, die daardoor elke keer opnieuw paren kan verkopen. Misschien kan de Mededinginsautoriteit eens gaan uitzoeken of er sprake  is van een wereldwijde conctie. Van een ZSM (zwarte sokken mafia) of BSM (black socks maffia) Ja wereldwijd, want op internet is het ook een issue en natuurlijk heeft iemand een oplossing:

BLACKSOCKS - Nie wieder Socken-Sorgen

Als Socken-Abonnent erhält man mehrmals im Jahr drei Paar schwarze Socken per Post zugeschickt. Bei der Farbe gibt es kaum eine Wahl, alle Socken sind schwarz.
Dafür kann zwischen verschiedenen Modellen ausgesucht werden: schwarze Wadensocken oder Kniestrümpfe.
Auch beim Lieferrhythmus gibt es Wahlmöglichkeiten: 3, 4 oder 6 Lieferungen à jeweils 3 Paar Socken ab € 69.- / CHF 98.- pro Jahr.
Das Socken-Abo ist selbstverständlich auch als Geschenk-Abo erhältlich.

Inderdaad, je neemt een abonnement en je krijgt met regelmaat je sokken toegestuurd. Kijk zelf maar op de site hoe het werkt. Op het Waterlooplein zijn ze trouwens wèl goedkoper.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.