Nieuwe kop

En wat doet een mens op zondagmorgen als alle geliefden, tevens huisgenoten, elders zijn? Beetje klooien aan de pc. Wat nog moest gebeuren was een nieuwe kop voor Donlog. Ik ben daar niet zo goed in, maar intensief mail- en telefoonverkeer met collega en vriend Tim, leidt wel tot iets. De nieuwe Donlog kop is een deel uit een foto die ik gemaakt heb toen ik in juni vorig jaar voor het eerst in Castellabate was. Ik lag in een hangmat, met boven mij de glinsterende blaadjes van een oude olijfboom, die me als een parasol beschermden tegen de zon. Het was daar, op dat moment, dat ik bij mezelf zei: we doen het ! "Knip" zei het fototoestel; plek en moment lagen vast.

Onze vrienden deden ook mee en de bank was bereid een hypotheek te geven. En nu hebben we het huis, samen met vijf anderen. Althans bijna, want de administratieve afwikkeling is ingewikkeld. We hebben er al veel aan gedaan en de verhuur (we hebben geld nodig, want die genereuze bank wil wel iets terugzien) loopt redelijk goed. We hebben nog wat plek in juli trouwens.

Eén reactie

Tim (URL) - 27-06-’04 16:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om commentspam te voorkomen, moet je deze vraag even beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.